101
page-template-default,page,page-id-101,stockholm-core-2.2.8,select-theme-ver-8.7,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive
Title Image

Avís legal

INFORMACIÓ CORPORATIVA

En compliment de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, TRIANGLE ACADÈMIA, SL, l’informa que és titular del lloc web: www.oposicionsgeneralitat.cat, d’acord amb l’exigència de l’article 10 de l’esmentada Llei. TRIANGLE ACADÈMIA, SL, notifica les dades següents:

Titular: TRIANGLE ACADÈMIA, SL
CIF/NIF: B61431094
Registre Mercantil de Barcelona, Tom: 29997. Full: 85 S8 Full: B-168033
Domicili Social: C/ Sant Josep Oriol, 21
Codi Postal: 08302
Localitat: Mataró
Província: BARCELONA.

L’adreça de correu electrònic de contacte amb l’empresa és: triangle@triangle-academia.com

USUARI I REGIM DE RESPONSABILITATS

La navegació per accés i ús de la pàgina web  i tots els subdominis i directoris inclosos sota la mateixa, així com els serveis o continguts que a través d’ell es puguin obtenir i tots els portals de domini propi sota titularitat de TRIANGLE ACADÈMIA, SL,, atorga la condició d’Usuari, per la que s’accepten, en navegar per la pàgina de TRIANGLE ACADÈMIA, SL,, totes les condicions d’ús que s’estableixen aquí sense perjudicar l’aplicació de la corresponent normativa d’obligat compliment legal segons el cas.

Per això, si les consideracions detallades en aquest Avís Legal no són de la seva conformitat, preguem no faci ús del Portal, ja que qualsevol ús que faci del mateix o dels serveis i continguts en ell inclosos implicarà l’acceptació dels termes legals recollits en aquest text.

La pàgina web de TRIANGLE ACADÈMIA, SL, proporcionen gran diversitat d’informació, serveis i dades. L’Usuari assumeix la seva responsabilitat en l’ús correcte dels llocs web. Aquesta responsabilitat s’estendrà a: La veracitat i licitud de les informacions aportades per l’Usuari als formularis emesos per TRIANGLE ACADÈMIA, SL, per accedir a determinats continguts o serveis oferts per la web.

L’ús de la informació, serveis i dades oferts per TRIANGLE ACADÈMIA, SL, no aniran contra les disposicions d’aquestes condicions, la Llei, la moral, els bons costums o l’ordre públic o que, en qualsevol altre cas, puguin suposar lesió dels drets de tercers o del funcionament dels llocs web.

A aquest efecte, l’Usuari s’abstindrà d’utilitzar qualsevol dels continguts amb fins o efectes il·lícits, prohibits en aquest text, lesius dels drets i interessos de tercers, o que de qualsevol forma puguin danyar, inutilitzar, sobrecarregar, deteriorar o impedir la normal utilització dels continguts, altres Usuaris o de qualsevol Usuari d’Internet (hardware i software).

Els Usuaris respondran dels danys i perjudicis de tota naturalesa que l’empresa propietària de la web pugui patir, directament o indirectament, com a conseqüència d’incompliment de qualsevol de les obligacions derivades de l’ús de la Web i d’aquesta política de privacitat.

En particular, i a títol merament indicatiu i no exhaustiu, l’Usuari es compromet a no transmetre, difondre o posar a disposició de tercers informacions, dades, continguts, missatges, gràfics, dibuixos, arxius de so i / o imatge, fotografies del web .